ГоловнаКультура

Відомі подробиці про спін-оф "Зоряних воєн"

Фільм називатиметься "Ізгой" і вийде на екрани в грудні 2016 року

Відомі подробиці про спін-оф "Зоряних воєн"
Фото: desktopy.ru

Творець чергового фільму зі всесвіту "Зоряних воєн" Гарет Едвардс розповів про подробиці спін-оф під назвою "Ізгой" (Rogue One), який вийде на екрани наприкінці наступного року.

Як розказав Едвардс на фестивалі Star Wars Celebration у Каліфорнії, дія його фільму відбуватиметься між подіями, показаними в третьому і четвертому епізодах (тобто між "Помстою ситхів" і "Новою надією").

В "Ізгої" розкажуть історію про групу повстанців, які об'єдналися для того, щоб вкрасти в Імперії інформацію про Зірку Смерті. Наголошено, що під повстанцями при цьому мають на увазі не джедаїв, а якихось істот із магічними здібностями. Одного з персонажів зіграє актриса Фелісіті Джонс ("Теорія всього").

Заплановано, що "Ізгой" вийде на екрани 16 грудня 2016 року. Загалом Disney готує ще два спін-оф "Зоряних воєн", один з яких зніме режисер Джошуа Транк ("Фантастична четвірка").

Під спін-офами мають на увазі фільми, дія яких відбувається в тому самому всесвіті, що й в оригінальній сазі, але з іншими головними героями.

Нагадаємо, що 7 епізод "Зоряних воєн" "Пробудження сили" вийде в український прокат 17 грудня 2015 року. Нещодавно опублікували трейлер до фільму, режисером якого виступив Джей Джей Абрамс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram