28 серпня він дізнався, що буде двійня - вони чекали дітей 12 років! У цей день він загинув у бою під Іловайськом

Потрібна допомога підопічним благодійної платформи родині загиблого у Іловайську бійця 93-ї бригади. Близнюкам Мирославу та Соломії та їх мамі – Марині. Подружжя довгі 12 років чекали на народження дітей. Аж тут Майдан, а потім – війна та бойові дії на Донбасі. Він підтримував Майдан, а з початком мобілізації чотири рази ходив у військкомат, домагаючись призову. Добровольцем вступив до лав Збройних Сил України. Такі як він завжди кажуть:«Хто, якщо не я?». Ось і він йшов з такими словами.

Всі товариші по службі відзначають надійність Василя, доброту, вміння підтримати у важку хвилину. У липні, під час ротації, вони з дружиною вирішили офіційно зареєструвати шлюб, відчувши, що це необхідно. А потім був кривавий серпень 2014-го року, який забрав у України сотні кращих її синів. Наприкінці серпня Василь Логвиненко був у Іловайську, вже оточеному російською регулярною армією. Іловайський «котел».

Логвиненко Василь, 35 років.

28 серпня 2014 року – страшна дата для багатьох родин. І випадково, доля склалася так, що саме 28 серпня Марина дізналася, що вагітна. Нарешті. Вона одразу ж повідомила про це чоловіка. 28 серпня Василь дізнався, що у них буде двійня - вони чекали на появу дітей довгих 12 років!

З різницею у день, Марина дізналася про те, що чекає двійню, і що чоловік зник безвісти. Майже рік Марина жила надією. Рідних у чоловіка не було, тож експертиза ДНК стала можливою тільки після народження двійні. Аналізи підтвердили факт загибелі Василя. Після збігу результатів експертизи стало зрозуміло, що вони ніколи не побачать свого батька.

8 липня 2015 відбулася церемонія його перепоховання. Тепер турбота про цю сім'ю - іспит на людяність для кожного з нас. Вона одна справлялася з труднощами під час вагітності, а зараз їй потрібна наша допомога. Адже самій ростити двох малюків не просто. Крім того, Соломія потребує дорогого лікування. У маленьких дітей – безліч потреб, від памперсів до ліків та харчування. Давайте допоможемо малюкам вирости здоровими та щасливими.

Зайдіть на наш сайт та перерахуйте кошти напряму родині.

Давайте допомагати разом! Люди допомагають людям! А кому допомагаєш ти?!

Поповнення карткового рахунку №1020739500 КОВАЛЬОВА МАРИНА АНАТОІЇВНА (Райфайзен банк Аваль)

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram