Допоможемо маленькому синові «Кіборга» Олександра Пителя

Олександр та Юлія познайомилися на весіллі у друзів, а невдовзі і самі одружилися. Щасливе закохане подружжя Пітелів разом подорожувало, пара займалася спортом і взагалі жило щасливим життям майбутніх батьків.

Адже у пари народився синочок – Олег. Тільки Олександру Пітелю так і не судилося побачити свого новонародженого сина Олега. Так як і не судилося Олегу побачити батька-героя. Який віддав своє життя за мирне небо над головою свого сина, за незалежність держави, за єдину та неподільну Україну. Олександр «Молот» Пітель – розвідник, «Кіборг», який боронив ДАП у складі 81-ї окремої аеромобільної бригади (90-й окремий аеромобільний батальйон).

Він загинув у найгарячіший, передостанній, 241-й день героїчної оборони Донецького аеропорту. За день його падіння.

Загинув у бою з російськими збройними формуваннями, в аеропорту Донецька (ДАП), від вибухової травми внаслідок артобстрілу.

28-річна вдова залишилася без коханого чоловіка, з маленьким сином «Кіборга» на руках. Їй вкрай потрібна наша підтримка та допомога. В першу чергу це стосується коштів на придбання дитячого одягу, взуття, памперсів та медикаментів. А коштів, які отримує Юлія від держави – не вистачає.

Закликаємо усіх долучитися , щоб допомогти маленькому синочку загиблого Кіборга.

Ця дитина – маленька копія батька. І гірко розуміти, що Олег ніколи не побачить батька. Та він знатиме про батьків героїзм, який житиме у пам’яті українців, серця яких, 242 дні билися в такт з серцями захисників Донецького аеропорту.

ПИТЕЛЬ ЮЛІЯ ІГОРІВНА YULIIA PYTEL 4188370025437040

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram