ГоловнаБлогиБлог Олександра Аронця

Допоможіть визволити намети!

29 березня 2012 року об 11:00 під стінами Головного Управління МВС України відбудеться акція з визволення наметів, які були силою вилучені міліцією 22 березня 2012 року під час проведення акції "Готуй намет навесні". Активісти вважають, що намети було буквально викрадено, адже забирати їх не було жодних підстав! Захід відбудеться у м. Києві по вул. Володимирська, 15.

Фото: Макс Левин

Як відомо, під час проведення наметової акції на Майдані Незалежності молодіжною кампанією "Вставай!", працівники правоохоронних органів вчинили кілька спроб незаконного затримання громадян та вилучення наметів. Після тривалого протистояння та втручання народних депутатів, спецпідрозділ "Беркут" вирвав із рук активістів 6 наметів, а потім міліція повезла їх у невідомому напрямку.

29 березня під стінами МВС з боку Михайлівській площі громадяни з'ясують, яка доля наметів та що з ними сталося! Молоді активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода", ВО "Батьківщина", "Фронту Змін", Народного Руху України, інших партій та молодіжних організацій спробують отримати пояснення на запитання, чому тримання в руках наметів є забороненим, і де видають дозволи на носіння таких заборонених предметів.

Також заплановано зробити символічну передачу "незаконно ув'язненим наметам".

P.S. А міліції теж потрібне доступне житло. :)

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram