ГоловнаБлогиБлог Ігоря Ткачука

Про спроби влади усунути Віталія Кличка від участі у президентських виборах: «Не дочекаєтесь!»

З огляду на всі провокації, брудні ігри та маніпуляції з текстами законів, що ухвалюють в парламенті провладні депутати, Віталій Кличко заявив, що його цим не залякати і не зупинити.

Фото: Макс Левин

Аби покласти край усіляким домислам і спробам розправитися з Кличком, як з кандидатом в Президенти, він заявив однозначно: «Я йду в Президенти». Всі провокації проти партії «УДАР» та її лідера спрямовані виключно як проти єдиного суперника, який має беззаперечні шанси на перемогу.

У чинному українському законодавстві немає перепон для балотування Віталія Кличка на посаду Президента України. Не створюють їх і так звані «поправки до Податкового кодексу», які мають абсолютно політичний зміст і орієнтовані на поширення негативних міфів про лідера «УДАРу».

Цинічність влади, яка задля проведення брудних інформаційних кампаній вдається до фальсифікації законодавства, просто вражає. Вона підняла нову хвилю бруду і провокацій проти Віталія Кличка та партії «УДАР».

Нещодавно було запущено брехню, нібито брат Віталія, Володимир Кличко, взяв інше громадянство, з'явилися брудні і брехливі листівки в столичному метро і в Криму. Однак цими діями влада зробила ще один крок до визнання своєї слабкості, визнання того, що Віталій Кличко є головним суперником нинішнього Президента.

Спроба влади під будь-яким приводом усунути Кличка від участі у виборах 2015 року зробить їх нелегітимними, і результати не визнає ні європейська, ні світова громадськість.

Хочу ще раз наголосити: нас нічим не зупинити і не залякати. На всі провокації проти Віталія Кличка відповідь «УДАРУ» одна - не дочекаються! Незважаючи на всі шахрайські номери влади, парламент працюватиме. А Віталій Кличко буде балотуватися у Президенти.

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram