ГоловнаПолітика

В Івано-Франківську стартував набір у патрульну поліцію

На вулицях столиці Прикарпаття працюватимуть 200 поліцейських.

З четверга, 3 вересня, в Івано-Франківську стартував прийом заяву на роботу в місцеву патрульну службу.

Про початок набору оголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом із головою патрульної служби Києва Олександром Фацевичем і керівником обласної міліції Віктором Шкутовим.

Фото: firtka.if.ua

Усього в патрульній поліції Івано-Франківська буде 200 осіб, це 21 екіпаж. Середня зарплата франківських патрульних буде починатися з 8000 гривень.

"Патрульний поліцейський Прикарпаття буде отримувати таку саму високу зарплату, як і патрульні по всій Україні, починаючи з восьми тисяч гривень. Вони будуть повністю забезпечені новою амуніцією, обмундируванням і відповідними аксесуарами та поліцейськими автомобілями, оснащеними планшетами, новими системами, зброєю. Якщо ми робимо, то робимо якісно, правильно і без бутафорії та профанації. Якщо вони будуть ідеальними поліцейськими і не отримають вашої підтримки - це означатиме, що реформа провалилася", - цитує міністра видання "Фіртка". Подати анкети можна до 18 вересня в Драмтеатрі (вулиця Незалежності, 42, телефон (0342) 586-000).

Фото: firtka.if.ua

Нагадаємо, що зараз патрульна поліція працює в трьох містах України: у Києві, Львові та в Одесі. Наприкінці вересня її запустять у Харкові, до кінця року - в Миколаєві, Луцьку, в Ужгороді (і Мукачевому), Хмельницькому та Дніпропетровську.

Цього місяця стартує набір у патрульні також у Вінниці, Чернігові, Херсоні, Черкасах, Кременчуці, Полтаві та Слов'янську з Краматорськом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram