ГоловнаПолітика

Коломойський про Палицю: комусь не сподобалася серія з моїм звільненням у "95-му кварталі"

Саакашвілі здасть Одесу росіянам, вважає екс-губернатор Дніпропетровської області

Коломойський про Палицю: комусь не сподобалася серія з моїм звільненням у "95-му кварталі"
Фото: Макс Левин

Екс-губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський стверджує, що Ігор Палиця не писав заяви про звільнення з посади голови Одеської ОДА за власним бажанням.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua.

За інформацією джерел LB.ua, сьогодні у Палиці була запланована зустріч в Адміністрації президента. Як відомо, губернаторів призначає і звільняє Президент. Відповідаючи на запитання, як Палиця поспілкувався з главою держави, бізнесмен відповів: "Зустріч пройшла в дружній конструктивній атмосфері. Йому подякували за роботу і сказали, що його послуг (як голови Одеської ОДА - ред.) більше не потребують".

За словами Коломойського, на момент прибуття в АП Палиця не знав, що його змінить Саакашвілі.

"Щодо Саакашвілі я взагалі здивований. Думаю, це тимчасова фігура. Зараз він здасть Одесу росіянам, а потім доведеться її знову відвойовувати. Побуде деякий час губернатором, а потім його змінять на якогось нікчему типу Гончаренка", - зазначив він.

"До речі, питання - скільки у нього громадянств? Мене, напевно, переплюне. Американське, грузинське, голландське, тепер ще й українське треба приймати. Будемо чекати, поки Андрушко його про це запитає", - додав у властивій йому іронічній манері Ігор Коломойський.

Кажучи про можливі причини звільнення, екс-губернатор Дніпропетровської області зазначив: "Напевно, комусь не сподобалася серія з моїм звільненням у "95-му кварталі". Вирішили зробити дубль два".

Нагадаємо, Ігоря Палицю вважають людиною Ігоря Коломойського. Його було призначено губернатором 6 травня 2014 року. Сьогодні стало відомо про призначення на цю посаду екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram