ГоловнаПолітика

Мартиненко продовжує заперечувати кримінальну справу в Швейцарії

Прес-служба депутата вимагає документальні підтвердження

Мартиненко продовжує заперечувати кримінальну справу в Швейцарії
Николай Мартыненко
Фото: Макс Левин

Прес-служба народного депутата Миколи Мартиненка стверджує, що доказів порушення Швейцарією кримінальної справи стосовно нардепа немає.

У повідомленні підкреслюється, що матеріал німецької Deutsche Welle про те, що Мартиненко є підозрюваним у справі, яку веде швейцарська прокуратура, опубліковано лише на сайті української редакції видання.

"У нових публікаціях так само не надається ніяких документальних підтверджень щодо звинувачень на адресу Миколи Мартиненка. Знову все грунтується на словах анонімних джерел, а в копії рішення апеляційного суду, посилання на яке є в матеріалі, ім'я Миколи Мартиненка не згадується навіть близько", - стверджують у нардепа.

Нагадаємо, в п'ятницю Deutsche Welle оприлюднила матеріал, який базується на відповіді Федеральної прокуратури Швейцарії на запит видання. Федеральна прокуратура Швейцарії звернулася в правоохоронні органи Чехії та України із запитом про надання правової допомоги в рамках розслідування, яке з 2013 року ведеться в країні проти Мартиненка, йдеться в статті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram