ГоловнаПолітика

Краматорських "регіоналів" на знак протесту покинув другий номер партійного списку

Єфімов не побачив, щоб партія змінилася

 Краматорських "регіоналів" на знак протесту покинув другий номер партійного списку
Фото: hi.dn.ua

Депутат Краматорської міськради і директор заводу "Енергомашспецсталь" Максим Єфімов написав заяву про вихід з Партії регіонів.

Зроблено це було за мотивами скандальної позачерговій сесії міськради, яка відбулася 31 липня. Тоді "регіональна" більшість спробувала обрати на вакантну посаду секретаря міськради (фактично в. о. мера міста) одіозного українофоба Івана Полупана.

У коментарі "Новостям Краматорска" Єфімов сказав: "У мене завжди була внутрішня боротьба з тими рішеннями, які приймалися більшістю голосів. Багато чого було зроблено неправильно, але, проте, вийти з партії на порозі серйозних змін я вважав втечею. Адже в Партію регіонів входить багато людей, які можуть і хочуть будувати майбутнє Краматорська та України в цілому. І головними питаннями були: хто і куди цих людей за собою поведе і якою стане Партія регіонів у новому форматі? Зараз я остаточно переконався, що нового формату немає. А формальна участь суперечить моїм життєвим принципам".

Додамо, що Єфімов ще під час обговорення кандидатури Полупана публічно пригрозив залишити лави партії.

Детальніше про скандальну сесію читайте в репортажі Євгена Швеця "Регіонали Краматорська уповноважені уїдливо зауважити".

Зазначимо, що на останніх місцевих виборах Єфімов у списку Партії регіонів посідав друге місце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram