ГоловнаПолітика

Керрі: Росія провокує торгову ізоляцію

США закликають Росію до співпраці з Україною

Керрі: Росія провокує торгову ізоляцію
Фото: www.day.kiev.ua

"Спільна думка "Великої вісімки" і багатьох країн полягає в тому, що відносини з РФ не будуть такими, як колись. РФ провокує торгову ізоляцію".

Про це на своїй сторінці у Твіттері написав посол США в Україні Джеффрі Пайєтт з посиланням на держсекретаря Джона Керрі.

При цьому не уточнюється, де були зроблені ці заяви.

Разом з тим загальна характеристика ситуації паном Керрі зводиться до того, що в сучасному світі військове вторгнення - не спосіб вирішення проблем.

"Президент Обама чітко дав зрозуміти, що ми готові працювати разом з Росією, щоб допомогти народу України. Вторгнення - вчинок не того, хто сильний, а того, хто слабкий. Це не той спосіб вирішення проблеми, який використовують сучасні країни. Усе ще є вибір. Але не вторгнення", - йдеться в повідомленні.

При цьому США закликали Росію співпрацювати з урядом України, запевнивши, що Штати готові тісно співпрацювати з обома сторонами для вирішення конфлікту.

Нагадаємо, завтра, 4 березня, планується прибуття Джона Керрі до України у зв'язку з ускладненням ситуації в країні і можливим введенням російських військ на територію України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram