ГоловнаПолітика

На Донеччині роздають телетюнери від брата Клюєва, - КВУ

У комітеті зазначають, що це вже не перша така акція від ПР.

В Артемівську Донецької області роздають тюнери для цифрового телебачення в пакетах, підписаних іменем народного депутата від Партії регіонів Сергія Клюєва (рідний брат голови РНБО Андрія Клюєва).

Про це повідомили в Донецькій обласній організації "Комітет виборців України".

С. Клюєв балотуватиметься від Партії регіонів в одномандатному виборчому окрузі №46, куди входять Артемівськ, Червоний Лиман і Артемівський район.

У КВУ зазначили, що в Україні реалізують державну програму щодо забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Громадські спостерігачі КВУ акцентують, що прецеденти роздачі тюнерів провладною партією вже траплялися в інших містах області, що неправомірно.

Заступник керівника Донецького обласного виборчого штабу Партії регіонів Ігор Чичасов, коментуючи ситуацію з тюнерами, зазначив: "Ми поширили в області інформацію про те, що люди, які не можуть самі встановити тюнери для цифрового телебачення, можуть звертатися на місцях до громадських приймалень Партії регіонів і отримати безкоштовну допомогу".

Щодо інформації про роздачу виборцям тюнерів у пакетах, які підписані ім'ям С.Клюєва, Чичасов сказав: "Такої інформації у нас немає".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram