ГоловнаПолітика

В Одесі російський журналіст прилюдно обматюкав керівництво України

Інцидент трапився на концерті до Дня Перемоги.

В Одесі російський журналіст прилюдно обматюкав керівництво України

Російський тележурналіст Михайло Леонтьєв, відомий своїм критичним ставленням до української державності, перебуваючи в Одесі, став причиною гучного міжнародного скандалу, повідомляють одеські ЗМІ.

Як інформує "Думська", напередодні ввечері Михайло Леонтьєв узяв участь у концерті "Пісні Перемоги" на вулиці Левітана. Неозброєним поглядом було видно, що журналіст вийшов на сцену напідпитку, він сходу заявив, що мешканці України "просрали країну". А щоб повернути все на круги своя, вважає Михайло Леонтьєв, необхідно зробити правильний вибір.

"Нам треба перестати ставити на козлів і пид*расів. Щоб щось змінити, потрібно голосувати за партію "Родіна", - проголошував зі сцени пан Леонтьєв.

За свої висловлювання скандальний журналіст був обсвистаний глядачами, чимало з яких прийшли на концерт із дітьми.

До речі, серед глядачів було зауважено й міських та обласних чиновників, з яких ніхто, як зазначає видання, не перепросив одеситів за поведінку російського гостя на концерті, присвяченому Дню Перемоги.

Оскільки телеканал АТВ вів пряму трансляцію заходу, то свідками цього стали і тисячі одеситів, які спостерігали за подіями по телевізору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram