ГоловнаСвіт

Навальний знайшов у пропагандиста Соловйова другу віллу в Італії на озері Комо

Телеведучий купив будинок у 2013 році більш ніж за мільйон євро.

Навальний знайшов у пропагандиста Соловйова другу віллу в Італії на озері Комо
Владимир Соловьев
Фото: naviny.by

Російському пропагандисту Володимиру Соловйову, який веде щотижневу програму на "России-1", належить не одна, а дві вілли в Італії на озері Комо.

Про це повідомив російський опозиційний політик і засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний, який опублікував нове розслідування про нерухомість російського телеведучого Володимира Соловйова.

Ця вілла розташована в місті Менаджо, всього за 11 кілометрів від іншого італійського будинку Соловйова, який Навальний показав півтора роки тому.

У 2013 році Соловйов купив маєток на ділянці 37 соток за 1,021 млн євро. Площа основного будинку з п'ятьма спальнями становить 300 кв. м, площа гостьового трикімнатного будинку - 90 кв. м. Зараз там будується басейн, і Навальний передбачає, що після закінчення робіт вартість вілли сягне 1,5 млн євро.

Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що ведуча програми "Время" на російському "Первом канале", один із головних пропагандистів Кремля Катерина Андрєєва виявилася почесною громадянкою Чорногорії.

Також відомо, що у власника "Лайфньюс" Арама Габрелянова є квартира в Парижі, а ведучий програми "Вести в суботу" на телеканалі "Россия 1" Сергій Брильов - британський підданий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram