ГоловнаСвіт

Автобус з дітьми потрапив в аварію у Франції

Медична допомога знадобилася 34 пасажирам, двоє дітей отримали важкі травми.

Автобус з дітьми потрапив в аварію у Франції
Фото: lunion.fr

У Франції дев'ять людей постраждали в результаті зіткнення автобуса, який перевозив дітей, з вантажівкою. Про це повідомляє L'Union.

Аварія сталася в четвер, 16 серпня, в другій половині дня на трасі Париж - Реймс у комуні Віллер-Агрон-Егізі. Автобус перевозив дітей віком від 3 до 13 років, усього в ньому перебували 28 дітей і 14 дорослих. Травми двох дітей (11 і 12 років) розцінюються як важкі, медична допомога знадобилася 34 пасажирам.

Фото: lunion.fr

Повідомляють, що водій зупинив автобус на узбіччі через необхідність замінити колесо зі спущеною шиною. Шофер вантажівки не побачив транспортний засіб і врізався в нього.

Поліція затримала водія вантажівки для з'ясування обставин. Прокуратура заявила, що чоловік, можливо, говорив по телефону під час руху, адже автобус було добре видно на дорозі, погода була ясна, ніякі інші транспортні засоби не могли перешкодити об'їзду.

Нагадаємо, вчора в поліцію Київської області прийшов громадянин Туреччини, якого оголосили в розшук за втечу з місця ДТП: його вантажівка вилетіла на зустрічну смугу через відбійник і розчавила двох людей у легковому автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram