ГоловнаСвіт

У районі аеропорту Болоньї вибухнула вантажівка, постраждали 80 осіб, двоє загиблих (оновлено)

Автоцистерна з паливом зіткнулася з іншим авто і спровокувала серію вибухів.

Вантажівка з легкозаймистим вантажем вибухнула в понеділок, 6 серпня, на автомобільній дорозі в районі італійського аеропорту Болоньї після зіткнення з іншою машиною.

Про це повідомила газета La Repubblica.

Фото: twitter.com/GenFarina

Фото: twitter.com/FTorre7

Вогонь перекинувся на інші машини, в результаті чого відбулися нові вибухи. Уламками і розбитим склом було поранено близько 20 осіб. Частину місцевих жителів довелося евакуювати.

На місце події прибули поліцейські, пожежники і медики. Гасіння пожежі ускладнене через дуже високу температуру горіння.

Автомагістраль A14 у районі події перекрили в обидва боки.

Оновлення 18:00. У Болоньї внаслідок вибуху біля аеропорту одна людина загинула, ще 67 постраждали. Про це повідомляє Сorriere di Вologna. Видання Вologna.repubblica.it повідомляє про двох загиблих. Повідомляється, що внаслідок вибуху також було пошкоджено будинки та дороги. Стан 14 осіб оцінюється як важкий. Серед постраждалих 13 правоохоронців.

Оновлення 19:30. Кількість постраждалих унаслідок вибуху в італійській Болоньї сягнула 84 осіб, повідомляє La Repubblica. За даними рятувальників, стан щонайменше 14 потерпілих вкрай важкий. За даними видання, місцева влада випустила попередження автовласникам з проханням використовувати власні авто лише у випадку крайньої необхідності. Дороги в районі пожежі перекрито, через що утворилися затори і частково зупинився рух громадського транспорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram