ГоловнаСвіт

У Казані чоловік відкрив вогонь по людях з вікна багатоповерхівки, загинув співробітник ОМОН (оновлено)

Чоловік, який влаштував стрілянину, вкоротив собі віку.

У Казані ввечері у вівторок чоловік влаштував стрілянину по людях з вікна багатоповерхівки. У результаті поранення отримали троє людей, в тому числі поліцейський і співробітник Росгвардії.

За попередніми даними, чоловік влаштував стрілянину з мисливської рушниці і поранив двох, один з них дільничний, який прибув на виклик, повідомляє Інтерфакс.

За інформацією джерела агентства, стрілянина сталася в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Авангардній.

РИА Новости повідомляє, що пізніше співробітник ОМОН, поранений у перестрілці, помер у лікарні.

До операції затримання підозрюваного задіяні співробітники поліції і Росгвардії.

Повідомляється, що підозрюваного у скоєнні злочину під час спецоперації затримали. Його спільника вбили під час перестрілки.

Оновлення. Чоловік, який влаштував стрілянину, вкоротив собі віку, повідомляє РИА "Новости".

"У Казані завершена спецоперація, проведена співробітниками МВС у Республіці Татарстан у взаємодії з Росгвардією, із затримання зловмисника, який відкрив стрілянину. Протягом операції правопорушник наклав на себе руки", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС у Татарстані.

За попередніми даними, чоловік конфліктував із дружиною. Раніше йому призначили десятиденний адміністративний арешт за хуліганство. Відбувши покарання, він узяв зброю і почав з'ясовувати стосунки з дружиною і її братом, у якого жінка ховалася.

"Він почав стріляти по вхідних дверях. Почувши стрілянину, жителі звернулися по допомогу в поліцію. Прибулим на місце співробітникам 37-річний чоловік вчинив збройний опір, почав відстрілюватися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в лютому поліцейський з табельної зброї застрелив чоловіка під час сварки в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram