ГоловнаСвіт

Кандидат у президенти РФ здав у ЦВК чисті аркуші паперу замість підписів

Кандидат визнав, що "дещо безвідповідально підійшов до процесу виборів".

Кандидат у президенти РФ здав у ЦВК чисті аркуші паперу замість підписів
Козлов выложил селфи в ЦИК
Фото: instagram/@mkozlov2018

Висунутий Партією соціального захисту на вибори президента Росії Михайло Козлов здав у Центральну виборчу комісію п'ять коробок з аркушами чистого паперу замість підписів виборців.

Про це повідомляє ТАСС

Для реєстрації як кандидата йому необхідно було зібрати 100 тис. підписів.

Козлов визнав, що "дещо безвідповідально підійшов до процесу виборів, трошки не розрахував свої сили, особливо фінансові можливості". 50 тис. рублів, що залишилися на його виборчому рахунку, Козлов пообіцяв перерахувати на благодійність.

Раніше необхідні для висунення в президенти підписи до Центрвиборчкому передали діючий президент РФ Володимир Путін, співзасновник "Яблука" Григорій Явлінський, кандидат від "Громадянської ініціативи" Ксенія Собчак і висуванець від "Комуністів Росії" Максим Сурайкін. Ще двоє кандидатів на пост президента - лідер ЛДПР Володимир Жириновський і висунутий від КПРФ Павло Грудінін - звільнені від збору підписів як представники парламентських партій.

Вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року. У них також планував брати участь опозиціонер Олексій Навальний, однак йому відмовили в реєстрації. Політик після цього закликав до страйку виборців. Перші акції пройшли 28 січня.

Як повідомляли раніше сьогодні, Навальний заявив про його ймовірний арешт на час виборів президента Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram