ГоловнаСвіт

На акціях прихильників Навального почалися затримання

Учасники акції вимагають звільнення Навального і допуск його на вибори президента Росії.

На акціях прихильників Навального почалися затримання
Архив
Фото: EPA/UPG

Чотири співробітники поліції затримали літню жінку на неузгодженій акції в Самарі в підтримку опозиційного політика Олексія Навального.

Затримання показали на відеотрансляції "Эха Москвы"

Координатор штабу Навального в Самарі Катерина Герасимова повідомила в "Твіттері", що організаторів і волонтерів акції затримали по дорозі на мітинг.

Раніше в Ставрополі затримали координатора штабу Івана Танського, коли він виходив зі свого будинку, повідомили в групі "Команда Навального | Ставрополь". Причина затримання невідома.

У групі "Команда Навального | Пермь" повідомили, що затримали координатора штабу Максима Жиліна і доставили в Ленінський РВВС. Також затримали координатора штабу в Якутську

"Открытая Россия" пише, що в Петербурзі затримали координатора руху Андрія Пивоварова.

Акції на підтримку Навального вже почалися в Хабаровську, Владивостоці, Читі і Комсомольськ-на-Амурі. У деяких містах вони не узгоджені з владою. Учасники акції вимагають звільнення Навального і допуск його на вибори президента Росії.

Раніше в жовтні Навальний оголосив про проведення всеросійської акції протесту в день народження президента РФ Володимира Путіна. У Москві і Санкт-Петербурзі акції не узгодили. Сам Навальний перебуває під арештом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram