ГоловнаСвіт

CNN: штабу Трампа пропонували зустріч з Путіним перед виборами

Слідчі знайшли раніше невідомий лист топ-радника Трампа.

CNN: штабу Трампа пропонували зустріч з Путіним перед виборами
Фото: EPA/UPG

Високопоставлений радник Дональда Трампа в минулому році направив електронного листа співробітникам передвиборного штабу нинішнього президента, в якому повідомив про людину, що намагалася організувати зустріч між керівництвом штабу і президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомила телекомпанія CNN.

Телекомпанія стверджує, що лист Ріка Дірборна, який нині є заступником голови адміністрації президента Трампа, виявлено слідчими Конгресу, які намагаються встановити можливі зв'язки між штабом Трампа і Москвою.

Особистість людини, що нібито намагалася організувати зустріч, неясна. Телеканал зазначив, що про неї згадувалося, як про людину "з WV". На думку одного з джерел, йдеться про Західну Вірджинію (West Virginia). Інше джерело припустило, що ця людина має політичні зв'язки в Західній Вірджинії.

У повідомленні наголошується, що Дірборн скептично поставився до запропонованої зустрічі. Білий дім відмовився від коментарів.

Лист датовано червнем 2016 року, що приблизно збігається за часом зі зустріччю співробітників передвиборного штабу Трампа, включаючи його сина Дональда Трампа-молодшого з російським адвокатом, яка нібито пообіцяла надати компрометуючу інформацію про суперника Трампа на виборах - демократа Гілларі Клінтон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram