ГоловнаСвіт

Авто іспанських терористів зафіксували за перевищення швидкості у Франції

Група терористів "прибула в Париж, але це був швидкий приїзд і від'їзд".

Авто іспанських терористів зафіксували за перевищення швидкості у Франції
Теракты в Каталонии
Фото: EPA/UPG

Міністр внутрішніх справ Франції Жерар Коломб підтвердив інформацію про те, що автомобіль марки Audi, який використовували нападники в іспанському місті Камбрільс, перед цим сфотографували в Паризькому регіоні за перевищення швидкості.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на BFM-TV.

За словами міністра, чорну Audi A3 сфотографував радар, проте він не уточнив часових рамок або конкретного місця, де було зроблено відповідний знімок.

Коломб також додав, що "ця група прибула в Париж, але це був швидкий приїзд і від'їзд", французькі та іспанські служби співпрацюють у цій справі.

Раніше французька газета Le Parisien повідомляла, що машина проїхала через Паризький регіон приблизно за тиждень до атак у Барселоні і Камбрільсі, де загинули 15 людей. Інші ЗМІ також повідомляли, що авто бачили на південь від французької столиці в регіоні Ессон.

17 серпня фургон скоїв наїзд на натовп людей у Барселоні на пішохідній вулиці Ла Рамбла. Друга атака відбулася в каталонському місті Камбрільс, де близько першої ночі фургон спробував заїхати в пішохідну зону на набережній, проте перекинувся, і передбачувані терористи були вбиті поліцією.

За останніми даними, кількість загиблих у результаті терористичних атак в Іспанії зросла до 15 осіб, понад 100 людей постраждали.

Нагадаємо, раніше сьогодні в Іспанії почався суд над підозрюваними в терактах у Каталонії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram