ГоловнаСвіт

Уночі на курорті Камбрільс, за 120 км від Барселони, стався другий теракт (оновлено)

Поліція вбила чотирьох терористів, а одного смертельно поранила.

Уночі на курорті Камбрільс, за 120 км від Барселони, стався другий теракт (оновлено)
Фото: EPV

Уночі 18 серпня в курортному місті Камбрільс, за 120 кілометрах від Барселони, стався другий теракт. Постраждали шість осіб, повідомляє газета Pais.

Атака сталася близько першої години ночі на морському променаді курорту. П'ятеро озброєних чоловіків з поясами смертників сіли в машину, виїхали на ній на бульвар і почали чавити людей. Після цього вони вибігли з машини з ножами і напали на пішоходів.

Поліція вбила чотирьох терористів, а одного смертельно поранила. Згодом він помер у лікарні.

Оновлено: За останніми даними, під час спроби теракту постраждали семеро людей (не включаючи пораненого терориста). Про це повідомила у "Твіттері" місцева поліція.

Один з потерпілих - поліцейський, його життю нічого не загрожує. Один з поранених перебуває в тяжкому стані.

Нагадаємо, що 17 серпня в Барселоні на вулиці Рамбла, головній туристичній вулиці міста, стався теракт. Терорист у мікроавтобусі виїхав на пішохідну частину бульвару і почав чавити людей. Потім він покинув машину і втік. Загинули 13 людей, понад 100 постраждали. Відповідальність за теракт узяло на себе терористичне угруповання ІДІЛ.

Поліція затримала двох підозрюваних. Одного з них, вихідця з Мелільї (іспанський анклав в Африці), схопили 17 серпня в місті Альканар. Другий, якого затримали в місті Ріполь, виявився громадянином Марокко. Водія фургона, який врізався в людей на Рамблі, поки що розшукують.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram