ГоловнаСвіт

У Ростові-на-Дону через пожежу введено режим НС (оновлено)

Госпіталізовано вісім осіб.

У Ростові-на-Дону через пожежу введено режим НС (оновлено)
Фото: vk.com / rostovnadonu

У Ростові-на-Дону через пожежу в центральній частині запровадили режим надзвичайної ситуації.

Про це повідомила прес-служба адміністрації міста.

Губернатор регіону Василь Голубєв виїхав на місце події - на вулицю Нижегородську, де йому доповіли про перебіг ліквідації великої пожежі.

"Интерфакс" з посиланням на заступника начальника Головного управління МНС Росії в регіоні Євгена Кондратьєва повідомляє, що пожежа в центрі Ростова-на-Дону поширилася вже на 25 житлових будинків. "На цей час загорілося близько 25 будинків. Прилеглі квартали відключено від газу та електропостачання", - розповів він.

Агентство також повідомляє, що площа пожежі становить близько 10 тисяч квадратних метрів.

Кондратьєв уточнив, що пожежу гасять понад 400 осіб і понад 200 одиниць техніки, задіяно шість вертольотів. "Крім задіяних для гасіння пожежі шести вертольотів, заплановане підкріплення в кількості трьох вертольотів від Південного військового округу", - сказав він.

Раніше в понеділок в Ростові-на-Дону загорілися кілька житлових будинків. РИА Новости з посиланням на лікарню швидкої медичної допомоги міста повідомляло про трьох постраждалих, близько 500 осіб евакуювали.

Оновлення. Через пожежу в Ростові-на-Дону госпіталізовано вісім осіб. Серед них один співробітник МНС і троє поліцейських. Загиблих, за попередніми даними, немає, передає РИА Новости.

За медичною допомогою звернулися 36 осіб.

До гасіння пожежі залучили понад 2 тис. осіб і дев'ять бортів авіації.

Як повідомлялося раніше, понад тисяча українців загинули через пожежі від початку року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram