ГоловнаСвіт

У США ув'язненого спіймали через 32 роки після втечі

Йому можуть пред'явити нові звинувачення у зв'язку з втечею.

У США ув'язненого спіймали через 32 роки після втечі
Фото: obozrevatel.com

У місті Спрінгдейл американського штату Арканзас зловили ув'язненого, який втік з місцевої в'язниці понад 30 років тому, передає Бі-бі-сі.

Стівен Дішман відбував у в'язниці в окрузі Лінкольн семирічний термін за крадіжку зі зломом. Він був засуджений у грудні 1984 року і мав право на умовно-дострокове звільнення у грудні 1987 року. Проте 28 травня 1985 року Дішман здійснив втечу. Всі ці 32 роки він перебував у розшуку. Зловили його в тому ж штаті, де він і відбував покарання.

Як повідомив співробітник прес-служби Департаменту виправних установ штату Арканзас, Дішман, якому зараз вже 60 років, повинен буде відсидіти у в'язниці невідбутий ним строк. Крім того, йому можуть пред'явити нові звинувачення у зв'язку з втечею.

У списку розшукуваних владою Арканзасу зараз є ще четверо ув'язнених, які втекли з в'язниць. Згідно із сайтом Департаменту виправних установ штату, рекордсменом за тривалістю перебування на волі після втечі є якийсь Віл, засуджений за крадіжку - він втік з в'язниці 15 липня 1984 року.

Як повідомлялося, на Балі чотири іноземці втекли з в'язниці, проривши 12-метровий тунель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram