ГоловнаСвіт

Сенат США зажадав у команди Трампа документи щодо Росії з 2015 року

Мова також йде про інформацію про всі листи та телефонні дзвінки.

Сенат США зажадав у команди Трампа документи щодо Росії з 2015 року
Фото: EPA/UPG

Комітет сенату США з розвідки, який займається розслідуванням втручання Росії у вибори США, зажадав у команди президента Дональда Трампа зібрати і надати всі документи, що стосуються Росії, з червня 2015 року.

Про це повідомляє Washington Post з посиланням на осіб, знайомих із запитом.

За даними видання, мова також йде про всі листи, надіслані електронною поштою, та телефонні дзвінки з початку президентської кампанії Трампа. Очікується, що найближчим часом до кількох колишніх співробітників звернуться з тим, щоб упевнитися, що вони знайомі із запитом і що їм необхідно передати документи.

Раніше Reuters повідомило про створення Трампом спеціального штабу для взаємодії із спецпрокурором, який веде розслідування його зв'язків з Росією. Іншим завданням штабу стане оперативне реагування на витоки в ЗМІ.

За даними агентства, до складу цього штабу увійде зять і радник президента США Джаред Кушнер, радник Трампа зі стратегічних питань Стівен Беннон, а також колишній менеджер його передвиборного штабу Кору Левандовскі.

Нагадаємо, для розслідування зв'язків передвиборного штабу Трампа з Росією Міністерство юстиції США призначило спеціального прокурора. Ним став колишній глава ФБР Роберт Мюллер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram