ГоловнаСвіт

ЗМІ розкрили нові подробиці вбивства брата Кім Чен Ина

За даними ЗМІ, вбивство зайняло декілька секунд.

ЗМІ розкрили нові подробиці вбивства брата Кім Чен Ина
Ким Чон Нам
Фото: obozrevatel.com

Убивство зведеного брата лідера КНДР Кім Чен Ина - Кім Чон Нама - здійснила група з шести осіб.

Як повідомляє The Times, убивство зайняло декілька секунд.

За інформацією The Guardian, Кім Чон Нама на мить оточили шість осіб, коли він перебував біля стійки реєстрації в аеропорту Куала-Лампур. У цей час одна з жінок отруїла його швидкодіючою отрутою. Передбачають, що вона зробила це, притиснувши до обличчя Кім Чон Нама отруєну хустку. Якою саме отрутою чоловіка отруїли, не уточнюють. Його забрали в лікарню з аеропорту, коли він попросив допомоги через сильний головний біль. По дорозі в госпіталь він відчував гострий біль і згодом помер.

Південнокорейське видання The Korea Times передбачає, що Кім Чон Нама могли вбити через гроші. При цьому, за версією видання, вбивство було "замовлено" його зведеним братом, лідером КНДР. Причиною для цього став спадок, який Кім Чон Нам отримав від свого батька, покійного лідера КНДР Кім Чен Іра. Джерела видання також розповіли, що він керував таємними рахунками свого дядька, який був правою рукою Кім Чен Іра.

Кім Чен Ин, за інформацією The Korea Times, зажадав від свого брата повернутися в КНДР, однак той відмовився, і це дуже розлютило північнокорейського лідера.

У справі про вбивство Кім Чон Нама затривали двох жінок - громадянок В'єтнаму. Його вбили 14 лютого. Тіло буде передано КНДР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram