ГоловнаСвіт

Трамп назвав "дурним хлопцем" офіційного представника Білого дому

На думку республіканця, президент Обама - дуже позитивна людина.

Трамп назвав "дурним хлопцем" офіційного представника Білого дому
Джош Эрнест

Обраний президент США Дональд Трамп назвав представника Білого дому Джоша Ернеста "дурним хлопцем".

Про це він повідомив під час виступу перед прихильниками в штаті Пенсильванія в рамках післявиборчої поїздки по країні, передає NBC.

"Цей дурний хлопець Джош Ернест, я не знаю, як він розмовляє з президентом Обамою. Мати хорошого прес-секретаря - це дуже важливо, тому що він [Джош Ернест] дуже поганий. Він може передати позитивне повідомлення так, що воно буде звучати погано", - заявив Трамп.

На думку Трампа, президент Обама - дуже позитивна людина, а Ернест - ні. "Може, він отримує накази від когось іншого? Це можливо?" - зазначив Трамп.

Мільярдер розкритикував Ернеста в зв'язку з його заявою про те, що кандидат у президенти від республіканців "закликав" російських хакерів зламувати пошту свого опонента Гілларі Клінтон. Улітку 2016 року Трамп заявив: "Росія, якщо ти слухаєш, я сподіваюся, ти зможеш знайти 30 тисяч зниклих листів", - заявив Трамп, маючи на увазі видалені листи Клінтон. У відповідь на це Ернест заявив, що Трамп закликав Росію зламувати електронну пошту Клінтон. Пізніше сам Трамп назвав жартом прохання до Росії зламувати пошту Клінтон.

Обраний президент США Дональд Трамп зі своєю командою вступить на посаду 20 січня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram