ГоловнаСвіт

У Москві затримали лідера групи Space, що звинувачує Кіркорова в плагіаті

Кіркоров заявив у поліцію про вимагання €1 млн.

У Москві затримали лідера групи Space, що звинувачує Кіркорова в плагіаті
Фото: star-road.ru

У Москві поліція затримала адвоката Ігоря Трунова і французького композитора Дідьє Маруані, що з'явилися підписати мирову угоду з естрадним співаком Філіпом Кіркоровим, повідомляє Агентство міських новин "Москва".

За словами адвоката Людмили Айвар, що представляє інтереси Трунова, ІгорьТрунов і Дідьє Маруані повинні були підписати мирову угоду з Кіркоровим. Коли вони з'явилися на місце зустрічі, їх затримали співробітники поліції.

Затримання відбувалося в офісі Ощадбанку. За даними джерела, Трунов і Маруані затримані у зв'язку із заявою в поліцію співака Філіпа Кіркорова про вимагання.

Сторони "тривалий час" вели переписку, розповіла адвокат РБК. Вони намагалися врегулювати "питання про порушення авторського права мирним шляхом і виплатити компенсацію Маруані", і Кіркоров був "готовий врегулювати" це питання.

"Для цього Кіркоров запропонував зустрітися в банку. Коли Дідьє Маруані та Ігор Трунов прибули в банк, там виявилася поліція, яка їх затримала", - розповіла Людмила Айвар, назвавши це провокацією.

Адвокат Кіркорова Олександр Добровінський повідомив РБК, що Маруані та Трунов були затримані за вимагання у Кіркорова €1 млн.

Раніше в листопаді Ігор Трунов оголосив, що лідер французької групи Space Дідьє Маруані звинувачує Філіпа Кіркорова в плагіаті. На думку композитора, пісня російського співака "Жорстока любов" є переробкою композиції француза Symphonic Space Dream. Напередодні Трунов повідомив, що Кіркоров погодився вирішити ситуацію миром і виплатити французькому композитору компенсацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram