ГоловнаСвіт

Джон Маккейн знову став сенатором

80-річний сенатор виграв шостий термін.

Джон Маккейн знову став сенатором
Фото: EPA/UPG

Відомий своєю підтримкою України і гострою критикою російської агресії сенатор-республіканець Джон Маккейн здобув перемогу на виборах за крісло сенатора в Конгресі США від рідного штату Аризона.

Про це повідомило в ніч на середу американське видання The Washington Times, пише Укрінформ.

"Сенатор Джон Маккейн додав до своєї політичної спадщини, вигравши у вівторок ввечері шостий термін у штаті Аризона", - йдеться в публікації.

80-річний активний політик, ветеран війни у В'єтнамі Джон Маккейн обійшов на виборах у рідному штаті конгресмена від демократів Енн Кіркпатрік. Раніше сенатор озвучував свою позицію щодо номінанта від Республіканської партії Дональда Трампа.

Маккейн у своїй кампанії спочатку виступав на підтримку Трампа, навіть незважаючи на те, що отримав від нього на свою адресу кілька образ. Зокрема, мільярдер поставив під сумнів право сенатора називатися справжнім ветераном війни у В'єтнамі, оскільки той певний час провів у полоні.

Однак пізніше, коли в мережі з'явилися плівки з сексуальними хвастощами Трампа і непристойними висловлюваннями про жінок, Маккейн заявив, що відкликає свою підтримку мільярдера і зосередився на власній кампанії в штаті Аризона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram