ГоловнаСвіт

Донька Путіна і родичі Аліни Кабаєвої отримали житло від партнера Ротенберга

Reuters знайшов "ріелтора" жінок, пов'язаних із Путіним.

Донька Путіна і родичі Аліни Кабаєвої отримали житло від партнера Ротенберга
Фото: EPA/UPG

Донька президента РФ Володимира Путіна Катерина Тихонова і родичі Аліни Кабаєвої впродовж останніх кількох років отримали житло від однієї і тієї ж людини - бізнесмена Григорія Баєвського.

Про це йдеться в розслідуванні Reuters.

Зокрема, в листопаді 2012 року Тихонова під час реєстрації нової компанії вказала як свою власну адресу квартири, що належала Баєвським.

У 2013 році бізнесмен передав будинок і земельну ділянку в підмосковному селі Успенське 81-річній Ганні Зацепіліній, бабусі російської гімнастки Аліни Кабаєвої (за неофіційною інформацією, спортсменка є або була дівчиною Путіна). У 2009 році квартиру в Москві від Баєвського отримала сестра Кабаєвої Лейсан.

У 2015 році ще одну квартиру в Москві Баєвський продав 23-річній випускниці Московського держуніверситету Алісі Харчевій, яка в 2010 році знялася для еротичного календаря до дня народження Путіна.

Баєвський з 2011 року вів бізнес із братами Ротенберг і до 2014 року був керівником інвестиційної компанії Аркадія Ротенберга, товариша Володимира Путіна.

Варто відзначити, що декілька днів тому прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив про підготовку інформаційної атаки з-за кордону, спрямованої проти президента РФ і його оточення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram