ГоловнаСвіт

Бен Карсон закликав американців голосувати за Дональда Трампа

Знаменитий нейрохірург побачив багато спільного з Трампом "з філософської і духовної точок зору"

Бен Карсон закликав американців голосувати за Дональда Трампа
Бен Карсон
Фото: EPA/UPG

Американський нейрохірург Бен Карсон, претендував на пост кандидата від Республіканської партії США на виборах президента, закликав співгромадян голосувати за Дональда Трампа.

Про це повідомляє агентство Рейтер.

Карсон зробив відповідну заяву на спільній з Трампом прес-конференції у штаті Флорида, де 15 березня відбудеться черговий тур внутрішньопартійних виборів. "Після розмов з ним я зрозумів, що між нами значно більше спільного з філософської і духовної точок зору, ніж я будь-коли припускав", - сказав Карсон.

Сам він оголосив про припинення участі у президентській гонці 2 березня. Своє рішення він пояснив відсутністю "політичного просування". На такий крок політик пішов після праймеріз у "супервівторок" 1 березня.

Тоді його обійшов Дональд Трамп, перемігши у сімох штатах: Алабамі, Арканзасі, Джорджії, Массачусетсі, Теннессі, Вірджинії і Вермонті. Він є лідером гонки за право обійняти пост кандидата від Республіканської партії.

У липні 2016 року обидві партії проведуть Національні конвенти, на яких оберуть їхніх кандидатів. Вибори президента США заплановано на 8 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram