ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Підмосков'ї знайдено мертвим "красногорського стрільця"

За даними російської поліції, Георгадзе наклав на себе руки

У Підмосков'ї знайдено мертвим "красногорського стрільця"
Амиран Георгадзе
Фото: Пресс-служба МВД России

Підозрюваного в убивстві першого віце-мера підмосковного Красногорська Амірана Георгадзе знайдено мертвим в одному з приватних будинків району.

Про це повідомила офіційний представник МВС РФ Олена Алексєєва, передає "Интерфакс".

"За попередніми даними, Георгадзе покінчив життя самогубством. Причому це сталося ще в той день, коли він скоїв злочини", - повідомила Алексєєва.

За її словами, тіло Георгадзе було виявлено співробітниками поліції приблизно о 18:50 в одному з приватних будинків селища Тимошкіно.

"Господар будови, прийшовши додому, виявив розбите вікно і, не заходячи в житло, викликав поліцейських, які і знайшли труп Георгадзе", - сказала Алексєєва.

Нагадаємо, в Красногорську у власному кабінеті був застрелений перший заступник голови міста і голова місцевих електромереж. У скоєнні цього злочину підозрювали місцевого бізнесмена Амірана Георгадзе. Пізніше стало відомо, що, ховаючись від правоохоронних органів, він розстріляв чоловіка, який проїжджав на скутері. Крім того, в ході обшуку житла Георгадзе слідчі виявили тіло четвертої жертви - Трістана Закаїзе, партнера "стрільця" по будівельному бізнесу.

Георгадзе було заочно пред'явлено звинувачення у вбивстві чотирьох осіб (ч.2 ст.105 КК РФ), його оголосили у федеральний розшук.

Минулого четверга суд заарештував водія Георгадзе Шота Елізбарашвілі, підозрюваного у пособництві своєму босові. Його відправили під варту до 19 грудня.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, Георгадзе вимагав від місцевих чиновників $20 млн "відступних" за вихід з бізнесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram