ГоловнаСвіт

Путін повідомив про серйозне посилення російської армії

За вісім місяців війська РФ отримали понад 2200 одиниць техніки.

Путін повідомив про серйозне посилення російської армії
Фото: mil.ru

Президент Росії Володимир Путін заявив, що з початку року в російські війська надійшло понад 2,2 тисячі одиниць новітньої військової техніки.

Серед техніки - винищувачі Су-35, Су-35С, вертольоти Мі-8МТВ51, радіолокаційні станції, нові бойові машини десанту, бронемашини піхоти, автомобілі, комплекси безпілотних літальних апаратів, повідомляє прес-служба Кремля.

Як повідомляють, Путін зробив заяву в Оренбурзькій області, де він сьогодні відвідав стратегічні командно-штабні навчання російської армії "Центр-2015".

"Водночас необхідно і далі підвищувати стійкість усієї системи оборонно-промислового комплексу, створювати умови, які дозволили б і підприємствам, і конструкторським бюро чітко виконувати замовлення і розвиватися далі, що найголовніше, бути впевненими у своєму нинішньому становищі та перспективах. Що для цього потрібно зробити? Насамперед зберегти взяті темпи і якість виконання держоборонзамовлення", - заявив Путін.

У російських навчаннях було задіяно 95 тис. військових, більш ніж 7 тис. одиниць озброєння і військової техніки, до 170 літаків і 20 кораблів, у тому числі в європейській частині Росії - на полігонах Тоцькому і Донгузькому - до 12 тис. військовослужбовців, до 470 бойових броньованих машин, близько 90 танків, до 250 бойових машин піхоти, до 130 бронетранспортерів, а також близько 220 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, в новій військовій доктрині України Росію визначають як противника і загрозу для держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram