ГоловнаСвіт

Затриманих у справі Нємцова "здав" секретний свідок, - ЗМІ

За даними ЗМІ, свідок "спілкувався" з підозрюваними

Затриманих у справі Нємцова "здав" секретний свідок, - ЗМІ
Подозреваемые в причастности к убийству Немцова (архив)
Фото: ph.livejournal.com

Підозрюваних у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова затримали на підставі свідчень якогось "секретного свідка", який нібито спілкувався з фігурантами справи під час підготовки замаху на Нємцова.

Про це повідомляє "Росбалт" з посиланням на обізнане джерело.

За словами співрозмовника видання, саме цей "секретний свідок" повідомив інформацію, що дозволила затримати у березні підозрюваних у вбивстві політика.

"Цей свідок потрапив у руки спецслужб на самому початку березня, і розповів усе, що знав (зокрема, назвав Геремєєва, Дадаєва, Губашева, Шаванова як осіб, які можуть бути причетними до вбивства Нємцова)", - розповіло джерело видання, додавши, що ця людина "спілкувався з цими особами".

У справі про вбивство Бориса Нємцова затримано п'ять осіб. Імовірний стрілок Заур Дадаєв спочатку дав свідчення, однак згодом заявив, що обмовив себе під тортурами. "Росбалт" також згадує квітневі свідчення Анзора Губашева, який спочатку відмовився від чеченського адвоката Магомеда Мумаєва, а днями знову домовився з юристом.

Згадуваного джерелом "Росбалта" екс-офіцера батальйону чеченської поліції "Північ" Руслана Геремєєва слідчі не допитали: він несподівано виїхав з Москви до Чечні, а потім, за деякими даними, в Об'єднані Арабські Емірати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram