ГоловнаСвіт

Британському принцові запропонували 10 мільйонів доларів за зйомки в порно

Пропозиція знятися надійшла через нещодавню публікацію кількох фотографій із приватної вечірки в Лас-Вегасі.

Британському принцові запропонували 10 мільйонів доларів за зйомки в порно
Принц Гарри
Фото: sweet.211.ru

Принцові Уельському Гаррі запропонували 10 мільйонів доларів за зйомки в порнофільмі, повідомили в суботу, 25 серпня. Пропозицію принцові зробив засновник компанії Vivid Entertainment - найбільшого у США виробника відеоматеріалів порнографічного змісту.

"Нас здивували та порадували ваші нещодавні витівки у Лас-Вегасі. На жаль, те, що відбувається у Вегасі, не завжди там залишається", - написав принцові Гаррі голова кіностудії Стів Гірш (лист є в TMZ). У зв'язку із цим Гірш зазначив, що зараз Vivid Entertaiment вважає кандидатуру Гаррі найбільш бажаною для зйомок у такому жанрі, як порно за участю знаменитості.

"Ми хотіли б запропонувати вам можливість дійсно стати "найбільш кльовим" принцом усіх часів, знявшись у забавному, сексуальному, високобюджетному фільмі для дорослих під назвою "Неприємність із Гаррі", - йдеться в листі.

Принцові Гаррі надають право самому вибрати місце зйомок. Vivid Entertainment, зі свого боку, забезпечить вродливих дівчат. Щодо сцен сексу, то вони, за словами Гірша, будуть виглядати гідними королівської особи.

Пропозицію знятися в порно Гаррі отримав через нещодавню публікацію кількох фотографій із приватної вечірки в Лас-Вегасі, на яких був зображений голим. Як стверджували ЗМІ, Гаррі залишився голим унаслідок гри в більярд на роздягання, після чого один з відвідувачів (або одна з відвідувачок) вечірки сфотографував (-ла) принца на мобільний телефон. Згодом королівська сім'я визнала справжність фотографій із Гаррі і попросила британські ЗМІ утриматися від їхньої публікації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram