ГоловнаСвіт
Спецтема
Выборы президента США

Виборці з Вашингтона зможуть реєструватися на вибори у Facebook

Он-лайн-процедура не є новинкою для мешканців штату, оскільки існує з 2008 року.

Виборці з Вашингтона зможуть реєструватися на вибори у Facebook
Фото: РИА Новости

Користувачі соціальної мережі Facebook в американському штаті Вашингтон зможуть зареєструватися на листопадові вибори президента США за допомогою свого облікового запису.

За словами представника місцевої влади Шейна Хемліна, така процедура відповідає вимогам доби і спрямована на залучення до участі у виборах якомога більшого числа людей.

"У час соціальних медіа та через зростання числа людей, які користуються різними послугами он-лайн, природно буде запропонувати людям он-лайн-реєстрацію та максимально використовувати коло друзів у Facebook, щоб якомога більше народу зареєструвалося", - заявив Хемлін.

Щоб узяти участь у виборах, громадянам США необхідно зареєструватися і внести своє ім'я до реєстру виборців. Окрім он-лайн-процедури, подати заяву на внесення до реєстру можна поштою або особисто.

Сама он-лайн-реєстрація не є новинкою для мешканців штату, оскільки існує з 2008 року. А ось інтегрована в соціальну мережу програмка з'явилася лише напередодні виборів 2012 року, які пройдуть у листопаді.

Соціальна мережа Facebook є найбільшою у світі, її аудиторія перевищує 900 мільйонів користувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram