ГоловнаСвіт

iPhone стане тоншим і довшим

Апарат підтримуватиме мобільні мережі четвертого покоління.

iPhone стане тоншим і довшим
Фото: segodnya.ua

Смартфон iPhone наступного покоління, за інформацією джерел, отримає високоякісний сенсорний дисплей із діагоналлю 4 дюйми.

Екран Retina нинішнього iPhone 4S має розмір 3,5 дюйма і роздільну здатність 640 × 960 пікселів. Наголошують, що для нового смартфона Apple змінить співвідношення сторін тачскрина - вперше з моменту появи оригінальної моделі 2007 року.

За попередніми даними, дисплей апарата буде захищений міцним і тонким склом Gorilla Glass 2, а задня частина корпусу отримає плоску металеву вставку. Крім того, не відкидають можливості використання нового коннектора.

Загалом комунікатор стане приблизно на 10 мм довшим і на 2 мм тоншим за попередника: його габарити, за чутками, становитимуть 125 × 58,5 × 7,4 мм проти 115,2 × 58,6 × 9,3 мм у iPhone 4S.

Передбачають, що в iPhone наступного покоління можуть застосовувати модифікований процесор A5X. Чип цього сімейства, який оснащено двома обчислювальними ядрами і чотириядерним графічним контролером, використовують у планшеті iPad.

Вочевидь, у конструкцію версії A5X для "Айфону" буде внесено деякі зміни з метою підвищення енергетичної ефективності.

Серед інших характеристик майбутнього апарату називають підтримку мобільних мереж четвертого покоління LTE. Анонс новинки очікують у поточному році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram