ГоловнаСвіт

Джордж Клуні повечеряє з Обамою та його прихильниками

На вечері будуть й інші знаменитості.

Джордж Клуні повечеряє з Обамою та його прихильниками
Джордж Клуни
Фото: ИТАР-ТАСС

Американський актор і режисер Джордж Клуні організовує у своєму домі вечерю з Бараком Обамою, запрошення на яку будуть розіграні серед пересічних прихильників президента США. Незвичайний захід, призначений на 10 травня, проводять з метою коштів для виборчої кампанії Обами.

Щоб брати участь в акції, достатньо залишити пожертву в розмірі трьох доларів на сайті під назвою "Обама, Клуні і ти". За підсумками розіграшу буде обрано двох щасливців, для яких уже зарезервовано місця. Очікується, що на вечері будуть знаменитості і 150 прихильників президента, які заплатили по 40 тис. доларів за запрошення.

"Джордж Клуні робить зі свого боку все, щоб допомогти переобрати нинішнього президента, однак рішення залишається за такими, як ти, пересічний виборцю, - йдеться у зверненні до потенційних учасників заходу. - Саме тому ми даємо вам шанс брати участь в обмін на невеличкий внесок".

Клуні відомий своїми симпатіями до Демократичної партії. Нещодавно актор зустрічався з Обамою в Білому домі, де вони обговорювали гуманітарну кризу на кордоні Судану та Південного Судану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram