>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Автогонець Формули 1 утратив перемогу через колового і влаштував з ним розбірки

Ферстаппен програв Гран-прі Бразилії через Окона.

Голландський автогонець Формули 1 Макс Ферстаппен, який виступає за Red Bull, упустив певну перемогу на Гран-прі Бразилії через інцидент з Естебаном Оконом з Force India, котрий програвав коло.

Виїхавши в колі позаду Ферстаппена після піт-стопа, Окон атакував голландця, що лідирував, намагаючись повернутися в коло. Автогонці зіткнулися, Ферстаппен вилетів із траси, втративши лідерство. Стюарди визнали провину Окона, покаравши його 10-секундним Stop & Go.

Фото: F1

У результаті Ферстаппен приїхав другим і на процедурі зважування вирішив розібратися зі своїм кривдником. Він підійшов до француза, висловив своє невдоволення і кілька разів штовхнув.

"Не знаю, що сказати. Ви робите все, що у ваших силах, проривається через пелотон за кермом хорошої машини, а потім цей ідіот витісняє вас із траси, програючи коло", - сказав потім Ферстаппен.

Перемогу в перегонах здобув британець Льюїс Гамільтон з Mercedes, який забезпечив собі чемпіонство на минулих перегонах.Третім фінішував Кімі Райкконен з Ferrari.

Також в очках приїхали Даніель Ріккардо (Red Bull), Валттері Боттас (Mercedes), Себастьян Феттель (Ferrari), Шарль Леклер (Sauber), Роман Грожан (Haas), Кевін Магнуссен (Haas) і Серхіо Перес (Force India).

Фото: F1
 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram