>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо прокоментував конфлікт з Погбою

Завтра "Манчестер Юнайтед" грає черговий матч АПЛ.

Моуріньо прокоментував конфлікт з Погбою
Фото: EPA/UPG

У суботу в рамках 7 туру Англійської прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" зіграє в Лондоні з "Вест Гемом".

Напередодні поєдинку традиційно відбулася прес-конференція менеджера МЮ Жозе Моуріньо, на якій, зокрема, було порушено тему конфлікту португальського фахівця з півзахисником Полем Погбою.

Нагадаємо, днями португалець відібрав у гравця капітанську пов'язку, а на одному з тренувань Моуріньо висловив незадоволення поведінкою чемпіона світу-2018.

Однак Жозе заявив, що він задоволений роботою Поля цього тижня і що в завтрашньому матчі француз візьме участь.

"Він такий самий футболіст, як і всі інші. Жоден гравець не може бути важливішим, ніж клуб. Якщо я буду задоволений його роботою, він зіграє. Якщо ні, він не зіграє. "Манчестер Юнайтед" - це більше, ніж хтось один, і я повинен відстоювати цю позицію", - цитує менеджера команди офіційний сайт "червоних дияволів".

"Я задоволений його роботою цього тижня, дуже задоволений. У вівторок, середу і особливо четвер. Сьогодні він не показав нічого видатного, але займався старанно. Ніхто не викладався більше, ніж він. Завтра він зіграє проти "Вест Гема", кінець історії ", - акцентував Жозе.

"Людям, які повинні про це знати, я докладно розповів, чому ми з тренерським штабом позбавили Погбу капітанської пов'язки. Тож Поль та інші гравці чудово знають причину. Ми кілька тижнів аналізували, міняли свої думки і в результаті прийшли до висновку, що Поль - просто гравець, а не капітан. Рішення прийнято", - зазначив Моуріньйо.

Нагадаємо, за "Вест Гем" виступає українець Андрій Ярмоленко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram