>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матчами "Барселона" - ПСВ і "Інтер" - "Тоттенхем" стартував груповий етап ЛЧ (оновлено)

Першими в боротьбу вступили команди Групи "В".

Матчами "Барселона" - ПСВ і "Інтер" - "Тоттенхем" стартував груповий етап ЛЧ (оновлено)

Матчами на "Ноу Камп" в Барселоні і "Джузеппе Меацца" в Мілані стартував груповий етап Ліги Чемпіонів сезону 2018/19. Відповідно, "Барселона" та "Інтер" брали ПСВ і "Тоттенхем".

Перший тайм матчу в столиці Каталонії, на подив, не перетворився на вулицю з одностороннім рухом. На плетіння бельгійських мережив футболістами "Барселони", підопічні Марка ван Боммеля відповідали різкими контратаками.

При цьому "блаугранас" не форсували події, а методично розхитували підвалини голландської оборони. І з середини першого тайму небезпечні моменти біля воріт Йеруна Зута стали виникати з постійною регулярністю.

Рахунок відкрив на 32-й хвилині капітан "Барси" Ліонель Мессі, поклавши м'яч зі штрафного у верхній кут воріт 1:0. Таким чином, аргентинець став другим, після Рауля, футболістом, який забивав голи 14 сезонів поспіль в ЛЧ.

Різниця сповідування футбольної філософії ще яскравіше проявилася у другій половині поєдинку.

Гравцям ПСВ залишалося тільки терпіти. І треба віддати належне футболістам голландського клубу, терпіли вони досить довго - до 74-ї хвилини. Спочатку шедевром відзначився Усман Дембеле 2:0.

Через три хвилини дубль в матчі оформив Мессі 3:0.

Не охолодив наступальний порив господарів і рефері поєдинку, грек Тасос Сідоропулос, який видалив на 79-й хвилині захисника "Барси" Самюеля Умтіті. Підопічні Ернесо Вальверде вміло контролювали хід поєдинку і граючи в меншості.

Більш того, за дві хвилини до закінчення основного часу зустрічі, Мессі оформив хет-трік і встановив остаточний результат поєдинку 4:0.

Що стосується матчу в оперній столиці Італії, то основні події в ньому розгорнулися після перерви.

Розкрив гру швидкий гол Крістіана Еріксена, забитий датським легіонером "Тоттенхема" на 54-й хвилині 0:1.

Лише під завісу зустрічі "Інтеру" вдалося зрівняти рахунок - гол на рахунку капітана команди Мауро Ікарді (86-та хвилина) 1:1.

А на 90 + 2 хвилині після подачі кутового Матіас Весіно вивів "nerazzurri" вперед 2:1.

Фантастична розв'язка динамічного матчу.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram