>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У матчі Ліги націй уперше за 20 років у складі збірної Італії не було гравців "Ювентуса"

А збірна Португалії грала без Кріштіану Роналду.

У матчі Ліги націй уперше за 20 років у складі збірної Італії не було гравців "Ювентуса"
Скуадра адзурра
Фото: EPA/UPG

У Лізі націй у матчі другого туру дивізіону А групи 3 в Лісабоні на стадіоні "Ештадіу да Луж" збірна Португалії приймала італійців.

Завдяки єдиному голу Андре Сілви, що його забив форвард іспанської "Севільї" на 48-й хвилині, господарі здобули перемогу 1:0.

Характерно, що в стартовому складі команди Роберто Манчіні не було жодного представника чинного чемпіона Італії - клубу "Ювентус".

Таке зі "Скуадрою адзуррою" сталося вперше за 20 років.

Стартовий склад збірної Італії: Джанлуїджі Доннарумма (Мілан), Мануель Ладзарі (СПАЛ), Маттіа Кальдара (Мілан), Алессіо Романьйолі (Мілан), Доменіко Крішіто (дженоа), Жоржина (Челсі), Браян Крістанте (Рома), Джакомо Бонавентура (Мілан), Сімоне Дзадза (Торіно), Чіро Іммобіле (Лауіо), Федеріко К'єза (Фіорентина).

Гравці, які вийшли на заміну, - Андреа Белотті (Торіно), Доменіко Берарді (Сассуоло) і Емерсон Палмер (Челсі) - також не входять до складу "Старої синьйори".

Відзначимо, що в групі А3 виступають також поляки, які в поєдинку першого туру на виїзді зіграли внічию з італійцями 1:1.

Додамо, що Манчіні після свого призначення головним тренером збірної Італії повернув у команду Маріо Балотеллі (Ніцца), проте наставник залишився незадоволений грою форварда в матчі зі збірною Польщі, і виключив Маріо зі складу на поєдинок з португальцями.

"Його фізична форма є проблемою", - заявив Манчіні.

Маріо Балотеллі
Фото: EPA/UPG
Маріо Балотеллі

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram