>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" втратило очки в Одесі в матчі чемпіонату України

Кияни зіграли внічию з "Чорноморцем"

"Динамо" втратило очки в Одесі в матчі чемпіонату України
Фото: http://www.fcdynamo.kiev.ua

У рамках шостого туру Української Прем'єр-ліги потенційний лідер чемпіонату – "Динамо" (Київ) проводив поєдинок у Одесі з місцевим "Чорноморцем".

Матч завершився внічию 1:1.

Ротація зі складом, проведена головним тренером киян Олександром Хацкевичем, не могла не відбитися на підсумковому результаті матчу. Як і якість газону на стадіоні "Чорноморець".

Фото: sportarena.com

У стартовому складі "Динамо" вийшло 8 нових футболістів, в порівнянні з матчем проти "Аякса" – лиш Денис Бойко, Нікіта Бурда і Віктор Циганков, які відіграли весь матч в Амстердамі, вийшли з перших хвилин поєдинку в Одесі.

Проте до 84-ї хвилини кияни вигравали 1:0 - на 59-й хвилині відзначився Назарій Русин.

Однак через хвилину після того, як Русин був замінений, футболістам "Чорноморця" вдалося рахунок зрівняти (Гліб Грачов) 1:1.

"Динамо" не заплановано втратило очки, при цьому продовжуючи потенційно очолювати турнірну таблицю чемпіонату: в донецького "Шахтаря" і "Олександрії" - по 15 очок; в киян - на 2 очки менше при одній грі в запасі.

Додамо, що в минулому турі пройшло донецьке дербі, в якому "Шахтар" "на виїзді" переграв "Олімпік" 5:2.

Відзначимо, що суперник "Динамо" з раунду плей-офф кваліфікації Ліги Чемпіонів - "Аякс" в 3-му турі Ередівізі не помітив опору "Еммена", забивши у ворота клубу з однойменного міста 5 м'ячів.

У вівторок, 28 серпня, в Києві пройде матч-відповідь між "Динамо" і "Аяксом", в якому кияни спробують ліквідувати гандикап у два м'ячі, отримані в Амстердамі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram