>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У збірну Бразилії вперше за 100 років викликано футболіста, який є громадянином іншої країни

Андреас Перейра вперше викликаний під прапори селесао.

У збірну Бразилії вперше за 100 років викликано футболіста, який є громадянином іншої країни
Андреас Перейра
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної Бразилії Тіте назвав список із 24 футболістів, викликаних на вересневі товариські матчі з національними командами США і Сальвадора.

До цього списку увійшов 22-річний півзахисник 20-кратних чемпіонів Англії - клубу "Манчестер Юнайтед" Андреас Перейра, який став четвертим в історії і першим за сто років гравцем, що народився за межами Бразилії і є викликаним у національну збірну країни.

Решта троє - Сідней Паллен, Каземіро до Амарал і Франческо Поліс грали за збірну Бразилії на початку минулого століття.

Андреас Перейра є громадянином Бельгії та Бразилії. Він народився в бельгійському місті Дюффел і може вибирати з обох збірних.

Перейра почав виступати на міжнародному рівні за юнацькі команди Бельгії, але пізніше отримав запрошення від молодіжної збірної Бразилії, в результаті чого ухвалив рішення виступати саме за цю країну.

Перейра є вихованцем академії голландського ПСВ. У 15-річному віці Андреаса придбав "Манчестер Юнайтед".

Минулий сезон півзахисник на правах оренди провів в іспанській "Валенсії". За "кажанів" він зіграв 29 ігор у всіх турнірах, забив 1 м'яч. Після повернення в МЮ головний тренер команди Жозе Моурінью заявив, що дасть шанс молодому гравцеві. Перейра повністю пройшов передсезонне турне "Юнайтед" в США, а 11 серпня вперше провів повний матч за основний склад "червоних дияволів", зігравши в першому турі Англійської Прем'єр-Ліги проти "Лестера" (2:1).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram