>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевченко продовжив контракт з національною збірною України

Завданням тренерського штабу є вихід команди до фіналу Євро-2020.

Шевченко продовжив контракт з національною збірною України
Фото: ffu.u

Виконкомом Федерації футболу України на засіданні в Одесі ухвалив рішення про продовження угоди з нинішнім головним тренером національної збірної України Андрієм Шевченком.

Про це повідомляється на сайті ФФУ.

Пропозиція продовжити термін дії контрактів з головним тренером національної збірної України з футболу Шевченком та тренерами команди Андреа Мальдерою, Мауро Тассоті й Педро Луїсом Яро Регуєра з 31 липня 2018 року до липня 2020 року озвучив від Комітету національних збірних команд ФФУ заступник голови комітету Олег Протасов.

Крім того, виконком ФФУ визначив завданням перед тренерським штабом національної збірної України з футболу вихід команди до фінальної частини чемпіонату Європи-2020.

Нагадаємо, у березні 2015 року Шевченко отримав тренерську ліцензію найвищої категорії - "PRO"- диплом УЄФА, який дає право працювати головним тренером клубу або збірної. У середині квітня 2015 року за рішенням виконкому ФФУ він став одним із трьох перших заступників голови комітету національних збірних команд ФФУ (яким є президент федерації Андрій Павелко).

У лютому Шевченко став асистентом головного тренера збірної Михайла Фоменка.

Після поразки на чемпінаті Європи 2016 року у Франції Фоменко подав у відставку. Його місце посів Шевченко.

У червні повідомлялося, що помічник Шевченка по національній збірній України припинив співпрацю з командою. Рауль Ріанчо увійшов до тренерського штабу московського "Спартака".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram