>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Працівники автоконцерну FIAT оголосили страйк через трансфер Роналду

Профспілка не задоволена трансфером португальця

Працівники автоконцерну FIAT оголосили страйк через трансфер Роналду
Криштиану Роналду
Фото: AS.com

Працівники автоконцерну FIAT, який є акціонером туринського "Ювентуса", оголосили страйк через перехід у туринський футбольний клуб нападника збірної Португалії Криштіану Роналду, повідомляє Football-Italia.

"Неприпустимо, щоб працівники підприємства ставали жертвами примхи компанії, яка витрачає сотні мільйонів євро на футболіста, - йдеться в офіційному прес-релізі профспілки автовиробників. - Коли ми говоримо, що нам потрібен курорт для відпочинку працівників, нам розповідають про складні часи і нестачу коштів. Несправедливо, коли людина отримує мільйони за гру за рахунок тих, хто тяжко працює, але заледве виживає від зарплати до зарплати. Уже краще б ці гроші пішли на розробку нових моделей. Принаймні це пішло б на користь підприємству і гарантувало б гідну роботу й оплату працівникам. У зв'язку з цим ми оголошуємо страйк, що пройде з 15 по 17 липня", - цитує видання заяву працівників заводу FIAT у Мелфі.

Нагадаємо, 10 липня було оголошено, що Роналду перейшов із мадридського "Реала" в "Ювентус". Трансфер футболіста обійшовся клубу у 112 млн євро. У ЗМІ повідомляли, що зарплата 33-річного футболіста складе 30 млн євро на рік. Раніше з'явилася інформація, що частину витрат на перехід Роналду візьме на себе компанія Exor, яка володіє концернами Fiat Chrysler Automobiles (FCA), CNH Industrial (CNHI), Ferrari, а також з березня 2009 року і "Ювентусом".

Раніше повідомляли, що зарплата Криштіану Роналду буде виплачуватися у вигляді спонсорського контракту з FIAT, щоб оминути правила фінансового фейр-плею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram