>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У літаку з футболістами збірної-учасниці ЧС-2018 під час польоту сталася пожежа

Гравці збірної Саудівської Аравії пережили неприємні хвилини.

Фото: EPA/UPG

Учора ввечері збірна Саудівської Аравії летіла з Санкт-Петербурга в Ростов-на-Дону, де 20 червня має провести другий матч на Чемпіонаті світу-2018 проти команди Уругваю.

Пасажири, які перебували на борту, пережили неприємні миті, коли загорівся один із двигунів літака. 

 

Після успішного приземлення Федерація футболу Саудівської Аравії поспішила заспокоїти всіх.

"Федерація футболу Саудівської Аравії хоче запевнити в безпеці всіх членів делегації національної команди після незначної технічної несправності в двигуні. Літак приземлився в аеропорту Ростова-на-Дону, і футболісти тепер благополучно прямують до місця проживання", - йдеться в комюніке Федерації.

Журналістам британської Mirror вдалося з'ясувати, що літак Airbus A319-100 належить російській авіакомпанії "Донавіа", його вже 12 років експлуатують. У 2013 році його купили в американських авіаліній Frontier Airlines.

В авіакомпанії, своєю чергою, спростували інформацію про спалах двигуна літака.

В авіакомпанії припустили, що робота двигуна порушилася через потрапляння птаха.

"При заході на посадку рейсу FV1007 з Санкт-Петербурга в Ростов-на-Дону на літаку А319 відбулося порушення штатної роботи одного з двигунів, попередньо через потрапляння птаха. Літак сів на двох працюючих двигунах. На цей момент, повітряне судно відсторонено від виконання польотів до з'ясування обставин. Безпеці пасажирів нічого не загрожувало", - заявили в авіакомпанії.

"Інформація про пожежу, яка нібито сталася в двигуні, не відповідає дійсності", - зазначено в заяві.

Нагадаємо, в стартовому матчі Мундіалю національна команда Саудівської Аравії програла господарям чемпіонату - росіянам 0:5.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram