>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" порушить свою переможну традицію попередніх фіналів ЛЧ

Як вплине така зміна на успіх у фіналі-2018?

"Реал" порушить свою переможну традицію попередніх фіналів ЛЧ
Фото: uefa.com

Мадридський "Реал" виграв три з останніх чотирьох розіграшів Ліги Чемпіонів і на кожен із фіналів гравці літали одним і тим самим літаком з одним і тим самим екіпажем (капітан корабля Хуан Рамон Бонет, перший пілот Алехандро Буксонат і штурман Роза Делія Соса, - LB.ua) - в Лісабон у 2014 році ("Реал" - "Атлетіко" (Мадрид) 4:1), у Мілан у 2016 році (з тим самим "Атлетіко" 1:1, за пенальті 5:3) і в Кардіфф у 2017 році ("Реал" - "Ювентус" 4:1).

Фото: realmadrid.com

Однак цьогоріч при плануванні поїздки в Київ "королівський" клуб був змушений порушити цю традицію. А все через бажання великої кількості людей відправитися в Київ.

"Екіпаж, який раніше був відповідальним за польоти "Реала" на фінали літає на Airbus A321, який має менше, ніж кількість заявлених клубом місць. Цього року поїздка до Києва буде здійснена на Airbus A340 з більш широким фюзеляжем і більшою кількістю місць. Колишній екіпаж не має кваліфікації для роботи з таким типом літака, а щоб перевчити, потрібні три місяці курсів", - повідомила авіакомпанія в коментарі AS.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram