>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" надіслав Неймару офіційну пропозицію про трансфер

Сага про Неймара

"Реал" надіслав Неймару офіційну пропозицію про трансфер
Неймар
Фото: EPA\UPG

Керівництво мадридського "Реалу" надіслало нападнику ПСЖ Неймару пропозицію про трансфер, повідомляє UOL Esporte. За інформацією джерела, бразилець і його юристи вивчають умови, запропоновані 33-разовими чемпіонами Іспанії.

Відзначається, що безпосередню участь у переговорному процесі бере агент Піні Захаві, який влітку 2017 року посприяв переходу Неймара з "Барселони" в паризький ПСЖ за рекордні 222 млн євро.

За повідомленням RMC Sport, бразилець підписав із ПСЖ контракт терміном на п'ять років, згідно з яким буде отримувати, після сплати всіх належних податків, 30 млн євро на рік.

На минулому тижні в ЗМІ з'являлися повідомлення, згідно з яким форвард висунув ультиматум керівництву свого нинішнього клубу - він готовий продовжити виступати за парижан, якщо його зарплата буде збільшена до 1,1 млн євро на тиждень. Раніше з'являлися дані про те, що бразилець не бажає виступати за паризький клуб і розглядає можливість повернення в "Барселону".

Зараз 26-річний форвард проходить реабілітацію після травми, отриманої 25 лютого в матчі чемпіонату Франції проти "Марселя" (3:0) - йому діагностували тріщину п'ятої плеснової кістки і розтягнення м'язів гомілкостопу. 3 березня його прооперували в Бразилії. Точні терміни відновлення нападника стануть відомі через місяць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram