>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бій Кличко - Джошуа визнано найкращою у 2017 році спортивною подією у Британії

Телеканал Sky Sports отримав нагороду за трансляцію бою Кличко - Джошуа

Бій Кличко - Джошуа визнано найкращою у 2017 році спортивною подією у Британії
Перед боем
Фото: EPA\UPG

Телеканал Sky Sports виграв нагороду Королівського телебачення за найкращу спортивну програму 2017 року. Цей приз каналу забезпечила трансляція квітневого поєдинку між британцем нігерійського походження Ентоні Джошуа і українцем Володимиром Кличком на лондонському стадіоні "Вемблі".

Телеканал виграв боротьбу в Кубку Англії і чемпіонату Європи з футболу серед жіночих команд.

«Це була величезна битва. Багато фахівців Sky довго і блискуче працювали, щоб створити незабутню подію. Ентоні і Володимир - прекрасні спортсмени і джентльмени, що демонструють шанобливе ставлення один до одного до, під час і після бою, - заявив голова боксерського напрямку Sky Sports Адам Сміт. - Сам боксерський вечір був видатним, побивши всі рекорди і увійшовши в історію суперважкої ваги. Захоплива й епічна битва. Напевно, це був найкращий вечір за всю історію Sky, і ми раді, що виграли нагороду», - зазначив Сміт.

Нагадаємо, боксерський чемпіонський об'єднавчий поєдинок у важкій вазі між Ентоні Джошуа і Володимиром Кличком, на кону якого стояли титули WBA Super, IBF, IBO, відбувся 29 квітня 2017 року на лондонському стадіоні "Вемблі" в присутності 90 000 глядачів.

Перемогу в поєдинку здобув Джошуа технічним нокаутом в 11-му раунді.

Як стало відомо згодом, цей бій став останнім для Володимира Кличка на професійному рингу.

Додамо, що, за версією авторитетного спортивного видання ESPN, п'ятий раунд поєдинку на "Вемблі" був визнаний найкращим боксерським раундом у 2017 році.

Нагадаємо, що в цю трихвилинку британський боксер зумів відправити Кличка в перший нокдаун, проте українець підвівся і продовжив бій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram