>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Каталонська "Барселона" - фаворит усіх турнірів сезону

Каталонська "Барселона" - фаворит усіх турнірів сезону

Команда з однойменного міста була заснована в 1899 році. «Барселона» — один із найсильніших і найбільш титулованих клубів світу, в якому традиційно виступають кращі гравці з усіх континентів. Це дозволяє не тільки завойовувати нові трофеї, а й демонструвати найвищий рівень гри.

Каталонська команда є рекордсменом за кількістю виграних кубків Іспанії, а за загальною кількістю перемог у Прімері поступається тільки принциповому супернику - «Реалу». За свою історію колектив 5 разів ставав тріумфатором Ліги чемпіонів. Окремо в новітній історії стоїть 2009 рік, коли команда зуміла перемогти в:

Ла Лізі;

Кубку короля;

Лізі чемпіонів;

Суперкубку Іспанії;

Суперкубку Європи;Клубному чемпіонаті світу.

Минулого сезону каталонський клуб поступився пальмою першості в Прімері і Лізі чемпіонів «Реалу», хоча протягом всього сезону команда демонструвала атакувальний і результативний футбол.

Онлайнові трансляції за участю «Барселони» традиційно збирають широку аудиторію біля екранів. Каталонський клуб добре відомий у всьому світі. У цьому сезоні Барселона ФК є фаворитом усіх турнірів, в яких бере участь, і знову претендує за завоювання хет-трику.

Нинішня кампанія

Перед початком сезону 2017/18 команду за рекордні 222 млн євро покинув Неймар, який довгі роки був одним з ключових гравців у побудовах клубу. Каталонці не відклали гучні трансфери на потім і відразу купили Дембле з «Боруссії» і Пауліньо. До переходу останнього багато хто поставився скептично, однак своєю блискучою грою бразилець змусив скептиків замовкнути.

«Барселона» вирішила не зупинятися і взимку купила в «Ліверпуля» Коутіньо. Тепер в атаці команди - 4 суперзірки світового футболу, що дозволяє каталонцям регулярно оновлювати бомбардирські рекорди. Головною зіркою, безумовно, є Ліонель Мессі. Феноменальний аргентинець знову тягне команду вперед до завоювання всіх трофеїв. У цьому сезоні команда впевнено лідирує у внутрішній першості і є фаворитом у Лізі чемпіонів і Кубку короля. Це реальний шанс знову виграти всі трофеї за один календарний рік. Для каталонців, як і для інших колективів, настає пора вирішальних матчів, де визначиться остаточна доля трофеїв. Завдяки чудовому підбору гравців та їх індивідуальній майстерності команді під силу вирішувати серйозні завдання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram